MENÜ
Árvalányhaj Stúdió

"Aki nem talál időt a pihenésre, előbb vagy utóbb arra kényszerül, hogy időt találjon a betegségre"

(John Wanamaker)

aromaterápiás masszázsAromaterápiás masszázs

Az aromaterápia nagyon összetet hatással van a szervezetre.

Hatásmechanizmusuk a következő: az illóolajok igen könnyen felszívódnak bőrön keresztül, gyorsan átjutnak a bőr rétegein, elérik a véráramot, majd a véráram segítségével elérik a különböző szerveket. Nem elhanyagolható az sem, hogy belégzés során, a különféle illatok, lelki és érzelmi reakciókat váltanak ki, ezért nagyon jól alkalmazható szorongás oldásra és egyéb lelki problámák kezelésére. Leghatékonyabb, az aromaterápia és a masszázs együttes alkalmazása, az ilyen tipusú problémák kezelés során.

Az illóolajok véráramba jutását a masszázs még meg is gyorsítja és élénkíti annak hatását.

Az aromaterápiás masszázs különösen alkalmas a fájdalom csillapítására, valamint a krónikus fájdalmak kezelésére. Gyakran használják ezért ezt a kombinációt rákos megbetegédések kiegészítő kezeléseként és fájdalomcsillapításaként.

A masszázs közben felhasznált masszázsolaj mennyisége nagyon sok mindentől függ: elsősorban a bőrfelület nagyságától és tulajdonságától. Száraz bőr esetén sokkal több olaj felhasználására van szükség, mint normál vagy zsíros bőr esetében. Általában az olaj mennyisége nem szokta meghaladni a 25 millilitert.

A masszázsolajokat és ollóolajokat általában felvivő anyaggal keverik, amik különböző növényi olajok lehetnek, leggyakrabban a paraffin, mint általános kozmetikai síkosító anyag.

Az illatterápia a természetes gyógymódok közé tartozik igen régóta, igazoltan hatékony a gyógyereje, nagyon sok szervi rendellenességgel kapcsolatban. Az illóolajoknak fertőtlenitő hatásuk is van, ebből következően baktérium,- és gombaölők.

Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapitó hatását már említettük, ezen túl görcsoldó hatása is közismert, valamint nyugtató, stressz oldó és relaxációs hatása is van.

A leggyakrabban használt illatok: a narancs, levendula, geránium, majoránna, eukaliptusz, rozmaring és még sok más.

Előzetes bejelentkezés szükséges:

  • e-mail cim: arvalanyhaj.studio@gmail.com
  • telefon:      hamarosan

Árak

 

Hírek

  • BEMUTATÓ
    2010-07-01 15:13:55
    Szeretettel hívunk és várunk Stúdiónkban egy BEMUTATÓra, amire, ha eljössz, megtudhatod, hogyan működik a számítógépes állapotfelmérés (biorezonancia állapotfelmérés). A bemutató helye: Árvalányhaj Stúdió Pomáz, Árvalányhaj utca 1635/3.hrsz. Ideje: 2010.07.06. (kedd) , 18.00 óra Bejelentkezés: 06/70-50-65-991 arvalanyhaj.studio@gmail.com
Asztali nézet